Erityisesti kaikille monisuorittamisesta pitäville: uudet kapeat yleisuunipellit ovat täydellisiä valmistettaessa kaksi versiota samasta ruoasta. Erilliset uunipellit takaavat, että nesteet eivät sekoitu, ja siten maut säilyvät. Esimerkiksi täytetyt tomaatit toisella uunipellillä ja paahdetut vihannekset toisella. Nauti kaksinkertaisesti täydellisestä tuloksesta erityisellä ainesosallasi: kapeat yleisuunipellit.
Keskikokoinen uuninkestävä vuoka
Täyte:
38 g vihreitä linssejä
38 g bulgurvehnää
1/2 salottisipuli
10 g voita
150 ml kasvislientä
50 g vuohenjuustoa tai tuorejuustoa
1 1/2 rkl persiljaa, hienonnettuna
Merisuolaa
Pippuria myllystä
Sokeria
Tomaatit:
4 tomaattia
Merisuolaa
Pippuria myllystä
Lisäksi:
1 rkl oliiviöljyä vuokaan
1.
Anna linssien pehmetä kylmässä vedessä noin 60 minuuttia. Kaada sitten vesi pois. Laita bulgurvehnä siivilään ja huuhtele nopeasti.
2.
Kuori salottisipuli, ja pilko se pieneksi. Laita voi ja pilkotut salottisipulit kattilaan ja kuullota.
3.
Lisää linssit ja bulgurvehnä, laita kansi päälle ja kuullota. Lisää kasvisliemi ja keitä. Sekoita kypsennyksen aikana.
4.
Anna höyryn haihtua hetki linsseistä ja bulgurvehnästä, ja sekoita vuohenjuusto seokseen. Lisää persilja ja mausta täyte runsaalla suolalla, pippurilla ja sokerilla.
5.
Pese tomaatit. Leikkaa tomaattien yläosat pois, ja pilko tomaatit kuutioiksi. Kaavi tomaattien sisus varovasti pois teelusikalla. Mausta tomaatit sisältä, ja täytä ne linssien, bulgurvehnän ja juuston seoksella.
6.
Laita uuninkestävään vuokaan oliiviöljyä. Lisää pilkotut tomaatit ja täytetyt tomaatit vuokaan, ja kypsennä ilmoitetulla tavalla.
Ylä-/alalämpö
210 °C
Paistoaika: 25–30 minuuttia
Keskikokoinen uuninkestävä vuoka
Vihannekset:
100 g bataattia
1/2 peruna
1 porkkana
1/2 nauris
200 g kurpitsaa, esim. hokkaido
1 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Kastike:
1/2 sipuli
1/2 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
2 1/2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
1 1/2 tl hunajaa
50 ml kermaa
3 salvianlehteä, hienonnettuna
Suolaa
Pippuria myllystä
1.
Pese ja kuori vihannekset, ja leikkaa ne erittäin ohuiksi siivuiksi. Levitä uuninkestävään vuokaan, ripottele päälle oliiviöljyä, lisää suolaa ja paista ilmoitetulla tavalla.
2.
Kastiketta varten pilko sipuli ja valkosipuli erittäin hienoksi. Kuullota sipuli 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Mausta maun mukaan balsamiviinietikalla, hunajalla, kermalla, salvialla ja mausteilla. Anna kiehua kaksi minuuttia. Lisää lopuksi valkosipuli.
3.
Kaada kastike paahdettujen vihannesten päälle ja tarjoile heti.
Ylä-/alalämpö,
210 °C
Paistoaika: 25–30 minuuttia
Uunipeltien kompaktin koon ansiosta ne voidaan puhdistaa helposti pienessä pesualtaassa tai astianpesukoneessa. Niitä voidaan myös säilyttää jääkaapissa ennen valmistusta ja sen jälkeen.
Ruoanlaitossa fiksu ominaisuus johtaa entistäkin parempiin tuloksiin jokaisen ruokaohjeen kohdalla. Tutustu nyt integroitujen uuniemme valikoiman moniin toimintoihin ja tee ruoanlaitostasi täydellistä.
Me Bosch-kodinkoneissa toivomme, että autat meitä parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme, joita tarjoamme sinulle, kertomalla oman mielipiteesi. Voitko auttaa meitä vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn?
Vastaaminen kestää alle minuutin.
Jos tarvitset tukea, voit ottaa yhteyttä meihin lomakkeella tai soittamalla numeroon 020 751 0705. Puhelun hinta matkapuhelimesta sekä kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
Kiitos avustasi!
Me Bosch-kodinkoneissa toivomme, että autat meitä parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme, joita tarjoamme sinulle, kertomalla oman mielipiteesi. Voitko auttaa meitä vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn?
Vastaaminen kestää alle minuutin.
Jos tarvitset tukea, voit ottaa yhteyttä meihin lomakkeella tai soittamalla numeroon 020 751 0705. Puhelun hinta matkapuhelimesta sekä kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
Kiitos avustasi!