Kodinkoneet
Valmista huippukokki Johan Heibertin superherkullinen kookos- ja jogurttipannacotta mangokreemillä.


Mangokreemi
135 g mangososetta
50 g kananmunaa (1 kpl)
35 g sokeria
1 liivatelehti
15 g voita
Liota liivate kylmässä vedessä. Sekoita sose, kananmuna ja sokeri keskenään ja kiehauta 83°C asteeseen, poista liedeltä ja lisää liivate. Anna jäähtyä (alle 50 °C astetta) ja lisää voi. Laita kreemi jääkaappiin. Kun seos on täysin jäähtynyt, soseuta sauvasekoittimella ja kaada pursotinpussiin (videolla reseptistä valmistetaan tupla-annos).

Panna cotta
Ainekset
250 g kookosmaitoa
75 g sokeria
100 g kermaa
4 kpl liivatelehteä
150 g vaniljajogurttia
Liota liivate kylmässä vedessä. Kun liivate on pehmennyt, kiehauta se yhdessä muiden ainesten kanssa, lukuun ottamatta jogurttia. Anna jäähtyä 40°C asteeseen ja lisää sekaan jogurtti.

Koristelu
Paahdettu valkosuklaa
Pilkottu mango sokeriliemessä ja limezest
Paahdetut kookoshiutaleet
Jälkiruoka
Pursota hieman mangokreemiä jälkiruokakulhon pohjalle ja kaada päälle panna cottaa, niin että se peittää kreemin. Anna seoksen hyytyä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Pursota kreemistä neljä ”huippua” panna cotan päälle. Ripottele pinnalle paahdettua valkosuklaata, mangopaloja ja paahdettuja kookoshiutaleita. Koristele muutamalla mintun, sitruunamelissan tai makeastevian lehdellä. Nauti!