Evästeiden käyttö

Bosch-verkkosivuilla käytetään evästeitä, jotta voit laittaa tuotteita ostoskoriin ja varata korjaajan verkon kautta. Lisäksi Bosch kerää evästeiden avulla anonyymiä tilastotietoa, jonka avulla voimme parantaa verkkosivujen toimintaa. Voit jättää huomioimatta tämän viestin, jos et halua tietää asiasta enempää. Jos haluat saada lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja asetustesi hallinnasta, napsauta oikealla olevia linkkejä.

 

Tietosuojaseloste

1. Vastuullinen elin

BSH Kodinkoneet Oy, PL 123, 00201 Helsinki (tässä selosteessa "me"), joka on verkkosivun http://www.bosch-home.fi ("BSH-konserni") ylläpitäjä, on BSH-konsernin tietopalvelujen käyttäjien ("sinä") henkilötietojen käsittelystä vastaava taho.
Otamme henkilötietojesi suojaamisen vakavasti. Olemme toteuttaneet teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että me itse ja palveluntuottajamme noudatamme tietosuojalainsäädäntöä.
Sovellettavien tietosuojasäädösten mukaisesti kerromme jäljempänä niiden tietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön lajin, laajuuden ja tarkoituksen, joita saamme, kun käytät BSH-konsernin verkkosivua.

2. Henkilötiedot

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, joiden perusteella henkilöllisyytesi voidaan saada selville. Tällaisia tietoja voivat olla mm. nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Sellaisten evästeiden (laajennettu osa 1) avulla, jotka eivät suoraan liity henkilöllisyyteesi, voidaan kerätä tietoja mm. siitä, miten käytät BSH-konsernin verkkosivua. Nämä voivat olla myös henkilötietoja, jos ne kerätään, säilytetään ja analysoidaan käyttäjäkohtaisesi ja siten yksilöllisesti. Muita kuin henkilötietoja ovat tiedot, jotka kootaan yhteen eli kootaan suuriin muuntamattomiin joukkoihin ja jotka referoidaan, kerätään ja arvioidaan.

3. Tietojen keruu ja käyttö

Voit käyttää BSH-konsernin tietopalvelua paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Tiedot, jotka keräämme aina, kun käytät tietopalvelua, esitetään jäljempänä kohdissa "Verkkopalvelimen lokitiedot" ja "Nimimerkkiä käyttävät käyttäjäprofiilit".
Jos rekisteröidyt henkilökohtaiseen palveluumme (esim. myBosch) tai tilaat tuotteita (esim. verkkokaupastamme), pyydämme sinua kertomaan nimesi ja muita henkilötietojasi (katso kohta "Rekisteröityminen BSH-konserniin").
Käytämme ja käsittelemme antamiasi henkilötietoja vain siinä tarkoituksessa, johon olet tiedot meille antanut. Esimerkiksi tietoja, jotka olet antanut yhteydenottolomakkeella, käytetään tiedustelusi käsittelyyn.

4. Verkkopalvelimen lokitiedot

Kun käytät BSH-konsernin tietopalvelua, verkkoselaimesi on automaattisesti konfiguroitu lähettämään palvelimellemme seuraavat tiedot ("lokitiedot"), jotka kerätään lokitiedostoihin:
• Käyttöpäivämäärä
• Käyttöaika
• Viittaavan verkkosivun URL-osoite
• Noudettu tiedosto
• Siirretyn datan määrä
• Selaintyyppi ja -versio
• Käyttöjärjestelmä
• IP-osoite
• Internet-palveluntarjoajan verkkotunnus
Kaikki nämä ovat tietoja, joiden perusteella sinua ei voida tunnistaa. Tiedot ovat tarpeellisia teknisiä tarkoituksia varten, jotta voimme toimittaa sinulle oikein pyytämäsi sisällön, ja niiden kerääminen on välttämätöntä verkkosivujen käyttöä varten. Lokitiedot analysoidaan vain tilastollisesti, jotta voimme parantaa verkkosivuamme ja sen

5. Nimimerkkiä käyttävät käyttäjäprofiilit

Käytämme evästeitä ja seurantapikseleitä kerätäksemme tietoja siitä, miten käytät tietopalvelua (ja uutiskirjeitä). Käytämme näitä tietoja mainontaan ja markkinatutkimuksiin sekä mukauttaaksemme BSH-konsernin tietopalvelua käyttäjien tarpeita vastaavaksi. Nämä käyttäjätiedot kerätään ja käyttäjäprofiili luodaan nimettömänä evästetunnuksen avulla.
Luomme nämä käyttäjäprofiilit ja säilytämme niitä vain nimettömässä muodossa emmekä yhdistä niitä nimeesi tai mihinkään muuhun henkilöllisyytesi paljastaviin tietoihin kuten sähköpostiosoitteeseesi.
Keräämme käyttäjätietoja ja luomme käyttäjäprofiileja Adobe Analytics -palvelun avulla, jonka tarjoaa Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irlanti ("Adobe"). BSH-konsernin tietopalvelun käyttöä koskevat tiedot siirretään Adoben palvelimille, minkä jälkeen ne analysoidaan ja palautetaan meille yhteen koottuina tietoina, joista voidaan nähdä verkkosivun yleisen käytön suuntauksia.
Voit kieltäytyä käyttäjätietojesi keräämisestä ja tällaisen nimettömän käyttäjäprofiilin luomisesta (kieltäytyminen). Voit ilmoittaa kieltäytymisestäsi asiaa koskevalla Adoben verkkosivulla. Katso lisätietoja evästeiden toiminnasta ja Adobe Analytics -palvelun kieltäytymisvaihtoehdoista Adoben toimittamasta virallisesta asiakirjasta, joka on saatavilla osoitteesta http://www.adobe.com/en/privacy/opt-out.html.
Ja/tai
Käytämme käyttäjätietojen keräämiseen ja käyttäjäprofiilien luomiseen Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat ("Google").
Tietojen käsittely tapahtuu Yhdysvalloissa eli maassa, joka ei kuulu yksilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 24. lokakuuta 1995 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY (EYVL L 281, s. 31) soveltamisalaan. BSH-konsernin verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot siirretään Googlen palvelimelle, minkä jälkeen ne analysoidaan ja palautetaan meille yhteen koottuina tietoina, joista voidaan nähdä verkkosivuston yleisen käytön suuntauksia.
Voit kieltäytyä käyttäjätietojesi keräämisestä ja tällaisen nimettömän käyttäjäprofiilin luomisesta (kieltäytyminen). Voit ilmoittaa kieltäytymisestäsi asiaa koskevalla Googlen verkkosivulla. Katso lisätietoja evästeiden toiminnasta ja Google Analytics -palvelun kieltäytymisvaihtoehdoista Googlen toimittamasta virallisesta asiakirjasta, joka on saatavilla osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
Käytämme myös toista Google Inc.:n tarjoamaa palvelua: uudelleenmarkkinointia. Kun olet käynyt verkkosivuillamme tai käyttänyt verkkopalvelujamme ja olet kiinnostunut tarjouksistamme, näet sinulle kohdennettuja mainoksia Googlen kumppaniverkoston sivuilla. Mainokset perustuvat evästeiden käyttöön. Toimintaasi voidaan analysoida tekstitiedostojen avulla, kun vierailet sivustolla, ja käyttää myöhemmin kohdennettuihin tuotesuositteluihin ja kiinnostukseen perustuvaan mainontaan.
Jos et halua nähdä kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa mainontaa, voit poistaa tätä koskevat Googlen evästeet.

6. Tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille

Työskentelemme useiden palveluntoimittajien kanssa, jotta voimme tarjota BSH-konsernin tietopalvelun. Koska nämä palveluntoimittajat ovat sitoutuneet noudattamaan tietojenkäsittelyssä tarkkoja ohjeitamme ja heidän tehtävänään on käsitellä tietoja paikallisten tietosuojalakien mukaisesti, emme tarvitse suostumustasi siihen, että nämä kolmannet osapuolet voivat käsitellä tietojasi.
Jos muissa tapauksissa tietosuojasäännökset edellyttävät meitä saamaan suostumuksesi siihen, että voimme luovuttaa BSH-konsernin tietopalvelun käyttäjien henkilötietoja palveluntoimittajille, ilmoitamme asiasta sinulle erikseen ja emme luovuta tietojasi ennen kuin olet siihen suostunut.

7. Rekisteröityminen BSH-konserniin

Kun käyttäjä rekisteröityy tarjoamaamme henkilökohtaiseen palveluun, keräämme tiettyjä henkilötietoja. Rekisteröidyttäessä esim. myBosch-palveluun ja eShopiin pyydetään seuraavia tietoja:


Pakolliset tiedot:
• Titteli
• Etu- ja sukunimet
• Täydellinen osoite
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• Salasana

Vapaaehtoiset tiedot:
• Matkapuhelinnumero
• Syntymäaika
• Vastaaminen kysymykseen "Miten kuulit Boschista?"
• Suostumus mainosten vastaanottamiseen


Kun olet rekisteröitynyt, voit käyttää sisältöä ja palveluja, joita tarjoamme vain rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös muuttaa tai poistaa rekisteröinnin yhteydessä annettuja tietoja milloin tahansa. Lisäksi voimme milloin tahansa toimittaa tietoja sinusta keräämistämme henkilötiedoista. Pyynnöstäsi korjaamme tai poistamme tietojasi, ellei niihin sovelleta lakisääteistä säilytysaikaa. Jos haluat ottaa meihin yhteyden tältä osin, käytä tämän tietosuojaselosteen lopussa olevia yhteystietoja.

8. Maksullisten palvelujen tarjoaminen (ostaminen verkkokaupasta)

Maksullisten palvelujen tarjoamista varten (kuten tilaukset verkkokaupassa) sinun on annettava meille lisätietoja, esim. maksutiedot. Suojataksemme tietojasi siirron yhteydessä käytämme uusimpia salausmenetelmiä (esim. SSL) ja HTTPS-protokollaa.
Verkkokaupassamme voi tehdä ostoksia joko rekisteröityneenä tai rekisteröitymättömänä käyttäjänä.


8.1 Ostaminen rekisteröitymättömänä käyttäjänä

Kun ostat verkkokaupastamme ilman rekisteröitymistä, keräämme seuraavat tiedot:
• Titteli, etunimi, sukunimi, katuosoite, talon numero, postinumero, paikkakunta
• Sähköpostiosoite
• Laskutustiedot (riippuen siitä, mitä tarjoamme ja minkä maksutavan käyttäjä valitsee)
Halutessasi voit myös antaa seuraavat lisätiedot:
• Puhelinnumero
• Matkapuhelinnumero
Käytämme näitä tietoja ainoastaan tilauksen käsittelyyn ja ottaaksemme sinuun tarvittaessa yhteyden tilaustasi koskien.

8.2 Ostaminen rekisteröityneenä käyttäjänä

Jos olet rekisteröitynyt (katso kohta 7) ja haluat tehdä ostoksia rekisteröityneenä käyttäjänä, tallennamme kohdissa 4, 5 ja 7 tarkoitetut tiedot sekä
8.1:
• rekisteröityneenä käyttäjänä tekemäsi ostokset ja niiden ostoajan (ostoshistoria).

9. Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, antamiasi tietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen.
Jotta tilaaminen onnistuu, pyydämme sinulta nimesi ja voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Vahvistaaksemme, että sähköpostiosoitteen todellinen omistaja on tehnyt tilauksen, käytämme kaksinkertaisen suostumuksen menetelmää. Tätä varten tallennamme uutiskirjeen tilauksen, vahvistussähköpostiviestin lähettämisen ja siinä pyydetyn vastauksen vastaanottamisen. Tietoja käytetään ainoastaan uutiskirjeiden lähettämiseen, eikä niitä anneta kolmansille osapuolille.
Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn ja niiden käyttämiseen uutiskirjeiden lähettämiseen. Jokaisessa uutiskirjeessä on tätä koskeva linkki. Voit myös milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ottamalla yhteyden BSH-konserniin tämän asiakirjan lopussa esitettyjen yhteydenottotapojen avulla.

10. Yhteydenottolomake

Kun otat meihin yhteyden sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, antamasi tiedot tallennetaan ja niitä käytetään pyyntösi käsittelyyn ja mahdollisten tarkentavien kysymysten esittämiseen.

11. Alaikäisten tiedot

Alaikäisten ei pidä antaa meille henkilötietoja ilman vanhempiensa tai huoltajiensa suostumusta.

12. Linkit muille verkkosivuille

Tietopalvelussa on linkkejä muille verkkosivuille. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko näiden sivujen ylläpitäjät tietosuojasäännöksiä.

13. Oikeus tietoihin sekä tietojen korjaamiseen, poistamiseen ja estämiseen

Osoita tietosuojaa tai henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista koskevat pyynnöt
oikeudellisessa huomautuksessa mainituille yhteyshenkilöille.

14. Tähän tietosuojailmoitukseen tehtävät muutokset

Tätä tietosuojailmoitusta muutetaan tarpeen mukaan ilmoittaaksemme palveluihimme mahdollisesti tehdyistä muutoksista, joilla on vaikutusta tietosuojaan, esim. kun uusia palveluja otetaan käyttöön tai jotta noudatamme voimassa olevia lakisääteisiä vaatimuksia.

15. Yhteydenotto

Jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia seuraavaan osoitteeseen:
BSH-Dataprotection-InformationSecurity@bshg.com

16. Evästeet

Kuten monet muut verkkosivustot, myös me käytämme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivun palvelin siirtää tietokoneesi kovalevylle. Näin ollen saamme automaattisesti joitakin tietoja, kuten IP-osoite, käytetty selain, tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja internetliittymäsi.
Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai tietokonevirusten siirtämiseen. Evästeisiin sisältyvien tietojen avulla voimme yksinkertaistaa siirtymistä sivuillamme ja taata, että verkkosivustomme näkyy oikein.
Joka tapauksessa emme jaa keräämiämme tietoja kolmansien osapuolten kanssa ilman lupaasi.
Voit tietysti käyttää verkkosivuamme myös ilman evästeitä. Verkkoselain hyväksyy evästeet aina automaattisesti. Voit poistaa evästeet käytöstä milloin tahansa selaimesi asetuksista. Käytä selaimen Ohje-toimintoa saadaksesi lisätietoa evästeasetusten muuttamisesta. Huomaa, että kaikki verkkosivumme toiminnot eivät välttämättä toimi oikein, jos olet poistanut evästeet käytöstä.

17. Sosiaalisen median liitännäisten käyttö

[Facebook]
BSH-konserni käyttää sosiaalisen verkoston Facebook.com (Facebook Inc., Palo Alto, CA, Yhdysvallat ("Facebook")) sosiaalisen median liitännäisiä ("liitännäiset"). Liitännäiset tunnistaa Facebook-logosta tai ilmaisuista "Facebook", "tykkää" tai "jaa".
Jos vierailet verkkosivullamme, jolla on tällaisia liitännäisiä, ne ovat automaattisesti pois käytöstä. Liitännäiset ovat käytössä vasta, kun napsautat niitä koskevaa painiketta. Kun otat liitännäiset käyttöön, muodostat yhteyden Facebookiin ja hyväksyt tietojen siirtämisen Facebookille. Jos olet kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää vierailusi Facebook-tilisi kanssa. Jos napsautat liitännäispainiketta, selaimesi lähettää tiedot suoraan Facebookille, joka tallentaa ne.
Lisätietoja Facebookin keräämien tietojen laajuudesta ja tarkoituksesta, käsittelystä ja käytöstä, oikeuksistasi ja asetuksista, joilla voit suojata yksityisyyttäsi, on Facebookin tietosuojailmoituksessa.
Jos et halua, että Facebook kerää tietoja vierailustasi verkkosivuillamme, sinun on kirjauduttava ulos Facebookista ennen kuin siirryt sivustollemme.

[Google+]
BSH-konserni käyttää sosiaalisen verkoston plus.google.com (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat ("Google")) sosiaalisen median liitännäisiä ("liitännäiset"). Liitännäiset tunnistaa Google+ -logosta tai ilmaisuista "Google+", "Google plus" tai "+1".
Jos vierailet verkkosivullamme, jolla on tällaisia liitännäisiä, ne ovat automaattisesti pois käytöstä. Liitännäiset ovat käytössä vasta, kun napsautat niitä koskevaa painiketta. Kun otat liitännäiset käyttöön, muodostat yhteyden Googleen ja hyväksyt tietojen siirtämisen Googlelle. Jos olet kirjautuneena Google+ -palveluun, Google voi yhdistää vierailusi Google+ -tilisi kanssa. Jos napsautat liitännäispainiketta, selaimesi lähettää tiedot suoraan Googlelle, joka tallentaa ne.
Lisätietoja Google+ -palvelun keräämien tietojen laajuudesta ja tarkoituksesta, käsittelystä ja käytöstä, oikeuksistasi ja asetuksista, joilla voit suojata yksityisyyttäsi, on Googlen tietosuojailmoituksessa.
Jos et halua, että Google kerää tietoja vierailustasi verkkosivuillamme, sinun on kirjauduttava ulos Google+ -palvelusta ennen kuin siirryt sivustollemme.

[YouTube]
BSH-konserni käyttää YouTube-videopalvelua, jonka tarjoaa YouTube LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066, Yhdysvallat. YouTube on palvelu, jossa voidaan toistaa ääni- ja videotiedostoja.
Kun lataat verkkosivustomme sivun, integroitu YouTube-soitin muodostaa yhteyden YouTubeen varmistaakseen video- tai äänitiedoston teknisen siirtämisen. Kun yhteys YouTubeen on muodostettu, tiedot siirretään YouTubelle.
Lisätietoja YouTuben keräämien tietojen laajuudesta ja tarkoituksesta, käsittelystä ja käytöstä, oikeuksistasi ja asetuksista, joilla voit suojata yksityisyyttäsi, on YouTuben tietosuojailmoituksessa.

[Twitter]
BSH-konseri käyttää sosiaalisen verkoston Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Yhdysvallat ("Twitter")) sosiaalisen median liitännäisiä ("liitännäiset"). Liitännäiset tunnistaa Twitter-logosta tai ilmaisusta "twiittaa".
Jos vierailet verkkosivullamme, jolla on tällaisia liitännäisiä, ne ovat automaattisesti pois käytöstä. Liitännäiset ovat käytössä vasta, kun napsautat niitä koskevaa painiketta. Kun otat liitännäiset käyttöön, muodostat yhteyden Twitteriin ja hyväksyt tietojen siirtämisen Twitterille. Jos olet kirjautuneena Twitteriin, Twitter voi yhdistää vierailusi Twitter-tilisi kanssa. Jos napsautat liitännäispainiketta, selaimesi lähettää tiedot suoraan Twitterille, joka tallentaa ne.
Lisätietoja Twitterin keräämien tietojen laajuudesta ja tarkoituksesta, käsittelystä ja käytöstä, oikeuksistasi ja asetuksista, joilla voit suojata yksityisyyttäsi, on Twitterin tietosuojailmoituksessa.

MyBosch

Rekisteröidy ilmaiseksi ja hyödynnä kaikki edut!

Palvelumme

Erinomaista palvelua – myös hankinnan jälkeen.

020 751 0705

Koe Bosch

Löydä laatu, täydellisyys ja luotettavuus.

Etsi jälleenmyyjä

Etsi lähellä sijaitsevat jälleenmyyjät tai huoltoliikkeet!