Evästeiden käyttö

Bosch-verkkosivuilla käytetään evästeitä, jotta voit laittaa tuotteita ostoskoriin ja varata korjaajan verkon kautta. Lisäksi Bosch kerää evästeiden avulla anonyymiä tilastotietoa, jonka avulla voimme parantaa verkkosivujen toimintaa. Voit jättää huomioimatta tämän viestin, jos et halua tietää asiasta enempää. Jos haluat saada lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja asetustesi hallinnasta, napsauta oikealla olevia linkkejä.

 

Reseptit

Tarjoa kotona leivottua!

Bosch-kodinkoneiden ansiosta onnistuminen keittiössä on helpompaa kuin koskaan.

Tervetuloa inspiroitumaan.

SilentMixx

Levitteitä leiville ja lisukkeiksi

Hummus
1 purkki kikherneitä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl sitruunanmehua
4 rkl oliiviöljyä
0,5 tl juustokuminaa
mahdollisesti vähän vettä
suolaa ja pippuria

Huuhtele kikherneet. Purista sitruunasta mehu. Sekoita kikherneet, valkosipuli, sitruunamehu, oliiviöljy ja juustokumina tasaiseksi tahnaksi. Jos hummus tuntuu liian kiinteältä, saat siitä pehmeämpää sekoittamalla joukkoon hieman vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tomaatinmakuinen tuorejuustotahna
1 tölkki aurinkokuivattuja tomaatteja
2 dl tuorejuustoa (rasvaa 10 %)
1 rkl valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria

Soseuta aurinkokuivatut tomaatit ja puolet tuorejuustosta tasaiseksi tahnaksi teho- tai sauvasekoittimella. Laita kulhoon ja sekoita joukkoon loppu tuorejuusto ja viinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.

Avokadolevite
2 avokadoa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunanmehua
suolaa ja pippuria

Soseuta avokado sauva- tai tehosekoittimella. Raasta valkosipulinkynnet. Lisää tahnaan valkosipuliraaste ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Oliivilevite
1 purkki mustia oliiveja
1-2 valkosipulinkynttä
50 g pinjansiemeniä
0,5 dl oliiviöljyä
1 ruukku tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria

Raasta valkosipulinkynsi ja paahda pinjansiemenet. Sekoita oliivit, pinjansiemenet, oliiviöljy ja basilika sauvasekoittimella tai yleiskoneessa, jossa on veitsiterä. Lisää valkosipuli ja sekoita haarukalla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Herkullisia kastikkeita ja levitteitä lihan, kalan ja vihannesten lisukkeiksi

Minttukastike
2 dl jogurttia
1 dl tuoretta minttua
suolaa ja pippuria

Sekoita jogurtti ja minttu sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

Porkkanatsatsiki
1 valkosipulinkynsi
2 porkkanaa
1 dl paksua kreikkalaista jogurttia
1 rkl sitruunanmehua
suolaa ja pippuria
1 tl raastettua sitruunankuorta

Raasta valkosipulinkynsi käsin. Kiinnitä yleiskoneeseen keskikarkea raastinlevy. Kuori porkkanat ja raasta ne. Sekoita raasteeseen jogurtti ja valkosipuli. Raasta sitruunankuori käsin. Lisää kuori ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Timjamilla maustettu vuohenjuustokastike
100 g vuohenjuustoa
250 g tuorejuustoa (rasvaa 10 %)
1/2 ruukkua tuoretta timjamia
mustapippuria

Sekoita vuohenjuusto ja tuorejuusto sauva- tai tehosekoittimella. Riivi lehdet timjaminoksista ja sekoita ne juustoon. Mausta pippurilla.

Hernehummus
250 g pakasteherneitä
1/2 nippua tuoretta minttua
1 valkosipulinkynsi
1 limetti
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Keitä herneitä 3 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita herneet ja minttu sauvasekoittimella. Raasta valkosipulinkynsi ja limetin kuori. Purista limetistä mehu. Sekoita raasteet ja mehu hernesoseeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.